Családi Lovas Délután 2017.08.12

2017. augusztus 12-én 5. alkalommal rendeztük községünkben a Családi Lovas Délutánt. A rendezvényt nagy érdeklődés kísérte. A lovasdélután első részében zajlott a fuvarosverseny, melyen 5 feladatot kellett teljesíteni. Ebből a harmadik összetett versenyfeladat volt és a fogatos végezte el. Új elemként került a teljesítendő feladatok közé a fogattal történő tolatás, valamint a kapu kinyitása és a végén a zárása. Idén 9 induló volt, közülük ketten a pálmonostori Lovasegyesület versenyzői.

A végső sorrend a megtett idő alapján a következőképpen alakult: I. helyezett: Huszka György – Huszka Zoltán segédhajtó (s.h.), II. helyezett: Huszka Zoltán – Márki Mózes s.h., II. helyezett: ifj. Kiss Tamás – Lőrincz Tibor s.h.. És még akiknek köszönjük a részvételt: Gurbó József – S. Kiss Péter, Toldi Vilmos – Toldi Róbert s.h., Kulik István – Márki Mózes s.h., Gyovai András – Toldi Zsolt s.h., Kiss Tamás – Kalmár Róbert s.h., Pintér Péter – Terjék György sh.
Ezt követte az ügyességi verseny, melyre 3 csapat jelentkezett öt-öt fővel. Az eltervezett mókás versenyfeladatokból csupán kettőt tudtunk megcsinálni, mert igen-igen elborult.
Eredményhirdetés után vendégül láttuk a lakosságot és a versenyzőket egy tányér finom babgulyásra, melyet a Nyugdíjasklub tagjai: Kiss Istvánné Ibolya, Mészáros Imréné Veronka, Mónusné Keresztesi Mártika, Sinkó Lajosné és Csáki Benjáminné készítettek.
Majd a hajnalig tartó lovasbálban Dakó Tamás szolgáltatta a zenét. Külön köszönjük mindazoknak, akik „alkalomhoz illő ruhában” tisztelték meg rendezvényünket!
Kiegészítő programként lehetőség volt lovaglásra, kocsikázásra, az óvónénik és daduskák kézműves foglalkozást tartottak a kisebbeknek.

Családi Lovas Délután 2017.08.12.
« 2 A 2 »

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.